Up2Me & Partners

Michel Naafs is 45 jaar, hij heeft een relatie met Renate, eveneens coach maar ook yoga docente, en is trotse vader van 3 kinderen: Daan (19), Jette (16) en Hidde (14).

In 2012 is hij gestart met Up2Me, op dat moment werkte hij daarbij ook nog als gecertificeerd gezinsvoogd / jeugdbeschermer binnen de jeugd/gezinshulpverlening en als docent weerbaarheid / SoVa bij de GGD, alwaar hij veel ervaring heeft opgedaan in het werken met kinderen, volwassenen en gezinnen in complexe situaties.

Tot 2009 heeft hij diverse functies gehad binnen de Ministeries van Defensie en Justitie (Inrichtingswerker, Wachtcommandant, Beveiligingsmedewerker, Sociale Dienstverlening, Intern Bijstands Team en Trajectbegeleider resocialisatie/re-integratie)  in verschillende huizen van bewaring en gevangenissen met een verscheidenheid aan mensen, vrijheden, achtergronden, culturen, persoonlijkheden en emoties. In deze periode heeft Michel professioneel veel blootgestaan aan spanning, stress, bedreigende situaties en agressie, hier heeft hij zich door ervaring en scholing verder in ontwikkeld.

Door zijn kennis en ervaring binnen Justitie, GGD, Onderwijs en Jeugdzorg weet Michel op geheel eigen wijze de juiste benadering te vinden om zorgen, moeilijkheden en problemen te herkennen, bespreekbaar te maken, te behandelen en te verminderen of op te lossen.

Michel heeft psychologie gestudeerd, is opgeleid tot coach, counselor en trainer, daarnaast heeft hij ook nog een 1-jarige opleiding gedaan tot algemeen docent weerbaarheid met een specialiteit in kinderen, de insteek hierin is psychomotorisch en psycho-fysiek van aard. De afgelopen 5 jaar heeft hij zeer veel scholen, klassen, bedrijven, volwassenen, ouders, gezinnen en kinderen bijgestaan, gecoacht en getraind in thema’s als: weerbaarheid, sociale vaardigheden, agressieregulatie, teamcoaching, stress & burn-out, levensvragen, opvoeding,  indrukwekkende life-events en het bouwen aan zelfvertrouwen. Michel’s kernwaarden zijn: Veiligheid, Betrouwbaarheid, Oprechtheid, Positiviteit, Eerlijkheid, Betrokkenheid, Ruimdenkendheid en Integriteit.

In 2014 heeft hij de keuze gemaakt om Up2Me verder te laten groeien en is hij volledig voor zichzelf begonnen.

Daarnaast heeft hij samen met zijn vrouw Renate een Yoga, Mindfulness & Taiji Studio: Het ZENtrum; de plek voor beweging, bewustwording, rust, gezondheid en ontspanning! Op www.hetzentrum.com kun je hierover meer lezen.

Partners:

Meulenberg training & Coaching

  Coachen & Trainen in beweging om mensen met een burn-out e/o stress gerelateerde klachten weer een verbeterde versie van zichzelf te laten zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOCUS XL

Het geven van Training en Coaching voor ondernemers, teams en individuele professionals in thema’s als TeamKracht, Business Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling, Omgaan met Grensoverschrijdend gedrag, Corporate Doelstellingen, Communicatie en Feedback.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Vechterweerd te Zwolle

Up2Me heeft een goede samenwerking met deze stichting, samen geven wij vorm aan het Marietje Kessels Project, Rots & Water training en de module “bouwen aan zelfvertrouwen”. Stichting Vechterweerd is licentiehouder van het Marietje Kessels Project in de regio Zwolle / Overijssel.

www.vechterweerd.nl

 

 

 

 

Life Coach Company

Wij werken nauw samen met Life Coach Company en bieden hierin sessies aan in de vorm van coaching, duo-coaching, diverse workshops m.b.t. gezondheid, welzijn en Oosterse bewegingskunst.  Renate Steinfort, oprichter van Life Coach Company, is Life Coach, gepassioneerd yogadocent en hondenspiegelaar, zij gebruikt (haar) hond(en) veelal als “instrument” en co-coach om mensen nog beter en concreter feedback te kunnen geven en hen bij te staan in hun hulpvraag!

www.lifecoachcompany.nl

Life Coach Company

Fysio Twenterand

Up2Me neemt deel aan het landelijke “Cool2BFit” programma waarbij de fysiotherapiepraktijk de coördinatie heeft. Cool2BFit is een intensief programma wat zich bezig houdt met leefstijlverandering bij de jeugd met (licht) overgewicht. Er wordt gewerkt aan thema’s als:  gewichtsverlies, mindset, weerbaarheid, voeding en beweging, ouders/verzorgers worden hier tevens nauw bij betrokken. De kinderen krijgen ondersteuning van een diëtist, psycholoog, kinderfysiotherapeut en een sportinstructeur.

www.FysioTwenterand.nl     www.Cool2BFit.nl

logo_srcset-large logo_cool2bfit

Geef een antwoord